Krutá pravda

Krutá pravda

Často sa stretávam s tvrdením, že ženám sa takí „vymakaní“ chlapi nepáčia. Vždy sa pousmejem. Prečo? Každá z nás slintá nad polonahou fotkou sexi chlapa. No tvrdia, že doma by ho nechceli. Haha, ja sa pýtam prečo? Väčšinou odpovedia: „Veď je to divné, vyzerá to umelo.“

Ja vám dievčatá, na to všeobecne odpoviem len toľko, že vôbec nie. Taký „namakaný“ chlap sa vždy zíde aj doma. Aspoň sa mám po náročnom dni, večer na čo pozrieť a nemusím sa pritom smiať.

Súťažná forma takého chlapa je niečo celkom iné, ako keď "len" cvičí. Oni stále tak „vysekano“ nevyzerajú. Ako som už písala v poslednom článku, pred súťažou si musia prejsť náročnou diétou. Ozajstné utrpenie, hlavne pre partnera. Taká "diétka" vás môže stáť všetky nervy, ale aj vzájomné spolužitie s dotyčnou osobou, ktorá je v tom období na nevydržanie. Najväčšia „sranda“ je, že si táto osoba myslí, že je úplne v pohode. Ale nie je to tak. Poviem vám, chlap v diéte je niečo strašné.

Ak by sa ten váš rozhodol ísť na kulturistickú súťaž, berte na vedomie, že som vás varovala.

Chlapi, ak čítate a chystáte sa na súťaž, uvedomte si, že ak vaše ženy po tom všetkom s vami ostatnú, sú tie najpravejšie zo všetkých pravých, aké len môžu byť!

Na obranu môjho manžela, musím priznať, že aj ja viem byť pekne odporná, keď som hladná. Počas diéty som vedela byť nepríjemná, panovačná a zlá. Pár klientov aj odmietlo tréning so mnou, počas poslednej fázy diéty. Čo už, nedalo sa nič robiť, aj som sa snažila byť lepšia, ale nešlo to. Keď ste hladní a unavení, len ťažko sa budete usmievať na niekoho, kto vám akurát oznámil, že nedodržal stravu a zjedol celú čokoládu.

Samozrejme ako som už písala, je to len obdobie, ktoré prejde a ten človek sa vráti do normálu, hneď ako mu dáte cukor. Aj kone sú hneď milšie, keď dostanú cukor. Ale myslím, že súvislosť v tom budem hľadať márne :).

Takže ženy, netvrďme, že je pekne vypracovaný chlap divný. Pretože vo väčšine prípadov, sú títo muži cieľavedomí jedinci, ktorí chcú niečo dokázať.  A že vyzerajú sexi, je len ďalšia výhoda :).

Týmto pozdravujem svojho manžela ❤️

Chcem vyskúšať

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Sexy zadok

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Fit BODY

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Body PUMPING

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať DYNAMIC body

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať BodyForming

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Kruháč

Moment, prosím, formulár sa nahráva...