Náš príbeh

Náš príbeh

Pred rokom navštívila naše fitnescentrum Ivetka s dcérou. Dcére bolo doporučené cvičenie a redukcia hmotnosti na základe jej zdravotných výsledkov. A tak sme začali. Poctivo sme makali a Sima schudla, zdravotný stav sa výrazne zlepšil.

Počas trénovania mladej ratolesti som sa spýtala maminy, či by na začiatok chcela skúsiť EMS tréning. V tom čase sa jej do cvičenia moc nechcelo.  No dôvodom nebola lenivosť, ale zdravotný stav. Hneď na začiatku ma informovala o veľmi vážnom neurologickom ochorení. Diagnóza: Kavernóm na mozgu. Nanešťastie rastúci kavernóm. Vedela som, že sa jedná o cievne ochorenie a že EMS cvičenie môže túto diagnózu ovplyvniť v pozitívnom smere.

Začali sme cvičiť. Ivetke sa ems pozdávalo čoraz viac. Zrazu som ju vídala vo fitnescentre každý deň, cvičenie ju začalo duševne napĺňať. Bola som rada, že ju zdravý pohyb baví. Veď vtedy má naša práca skutočný zmysel. A postupne sme pridali aj osobné tréningy. Išlo to čoraz lepšie.

Jedného dňa prišla Ivetka na tréning s orchideou a so slzami v očiach. Najprv ma jej výraz trochu znepokojil, no ona ma objala a hovorí: „Ten sviniar sa zmenšil.“

V tom momente mi vybehli slzy do očí a na hrudi som cítila obrovské teplo, ktoré mi prúdilo do celého tela. Vždy keď si vybavím tento pocit, mám zimomriavky na tele.

S cvičením sme neprestali. Pred nedávnom bola Ivetka znova na magnetickej rezonancii a opäť úspešne. Maličké kavernómy zmizli a ten najväčší je zmenšený skoro až o centimeter. Sme šťastné a bojujeme ďalej.

A čo na to Ivetka?

"Chcem sa poďakovať hlavne Lucke, že ma podporovala vo všetkom a nikdy mi nedala pocítiť, že aj napriek mojim nedostatkom, ako je oslabená ľavá časť tela, to dokážem. Nikdy som nebola fanúšik športu. Lucka a celý tím Riecky Relax & Fitness mi dokázali pravý opak. Cvičenie mi pomáha uvolniť sa, odohnať stres z práce a som šťastná, že som spoznala celý tím. Ste úžasní ľudia, tréneri a priatelia. Teraz len tak ľahko neprestanem cvičiť, pretože ja zvíťazím aj nad tým posledným kavernómom na mozgu. Nie choroba položí mňa, tú ukončím ja. Veľká vďaka."

 

Chcem vyskúšať

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Sexy zadok

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Fit BODY

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Body PUMPING

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať DYNAMIC body

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať BodyForming

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Kruháč

Moment, prosím, formulár sa nahráva...